_MG_5797-26703b1a40b88bf8474d2de4d05f180d.jpg _MG_5827-324b55e4dcbb257eddacf427a20f2af0.jpg _MG_5828-20366274129ff423dfeb949c146cd6b2.jpg

Het team

Het team bestaat uit 6 dames. We zullen ons even voorstellen:

De mondhygiënisten:

 
Saskia Klein Velderman
Praktijkeigenaar/Mondhygiënist. Afgestudeerd in 1992 te Utrecht.Van 1992 tot 1995 ben ik bij verschillende algemene tandartspraktijken werkzaam geweest.Sinds 1995 ben ik zelfstandig gevestigd, eerst in Twello en sinds 2003 op de Worp.Van 1994 tot 2000 heb ik in de Parodontologie Praktijk te Zwolle gewerkt. Hier is mijn liefde voor de parodontologie uitgegroeid tot wat het nu is. De uitdagingen op vakgebied liggen voor mij in het behandelen van de seniore patiënten die zolang mogelijk hun eigen gebitselementen willen behouden. Als praktijkeigenaar liggen mijn verantwoordelijkheden bij het uitzetten van het interne- en externe beleid. Het schrijven van een kwaliteitsjaarverslag is hier een onderdeel van. Binnen de NVM ligt mijn interesse bij de Werkgroep Mondzorg Ouderen en de Commissie Visitatie.
 
Ellen Stegeman
Praktijkeigenaar/Mondhygiënist. Na wat omzwervingen(apothekersassistent, drogist) ben ik in 1995 afgestudeerd als mondhygiënist. De liefde voor de parodontologie is gegroeid tijdens jarenlange werkzaamheden binnen de parodontologie praktijk Zwolle. Ik ben erg geïnteresseerd in algehele gezondheid en problemen in de mond. Een gezonde mond is onmisbaar voor een gezonde spijsvertering en kan een belangrijke rol spelen bij allerlei ziektes, zowel lichamelijk als geestelijk. En vice versa. Hierin probeer ik me steeds verder bij te scholen. Als praktijkeigenaar ben ik , tezamen met Saskia tevens verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de onderneming. Hierbinnen houd ik me bezig met o.a. de administratie, risico inventarisatie en evaluatie en BHV. Binnen de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten ben ik actief als regiofunctionaris van deze regio en als gespreksleider bij intercollegiale toetsing bijeenkomsten.

Silvia Bartelds
Als mondhygiënist ben ik blij in zo'n mooie professionele mondhygiëne praktijk te mogen werken, samen met een fantastisch team collega's. Ik voel altijd veel verwantschap met de mens in de behandelstoel. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar de mens met Diabetes, de afhankelijke oudere, de hoog sensitieve mens en de extreem angstige mens. Mijn doel is zo'n goed mogelijke balans in de mond van de mens  samen tot stand te brengen. Als onderdeel van het grote geheel. Mijn steekwoorden zijn: ontspanning, vertrouwen, goed gereedschap is het halve werk, leren van elkaar, balans, lichaam en geest, je bent wat je eet.

Kitty Broekhof
Ik ben Kitty Broekhof-Burgmans. Afgestudeerd in 1999 aan de Hoge School Arnhem/Nijmegen. Sinds 2009 ben ik werkzaam in MPD op de maandag. Daarnaast werk ik in de Isala kliniek te Zwolle. Een persoonlijke benadering vind ik belangrijk, waarbij het voorkomen van problemen in de mond mijn uitgangspunt is. Ik zie iedereen graag met een gezonde stralende lach. Ik ben lid van de NVM, het KRM en de NVvP. Binnen de NVM ben ik actief als regiofunctionaris.

Charlotte Geraets
Nadat ik in 2008 mijn 4-jarige opleiding Mondzorgkunde heb afgerond, heb ik gewerkt in een algemene tandartspraktijk in Nijmegen. Vanaf januari 2011 ben ik gestart in Deventer bij MPD. Met veel plezier en enthousiasme werk ik bij Mondhygiëne Praktijk Deventer. Ik sta voor goede patiëntenzorg en kwaliteit.

Alle mondhygienisten zijn aangesloten bij de Nederlands Vereniging voor Mondhygiënisten www.mondhygiënisten.nl en geregistreerd in het kwaliteitsregister www.kieskrm.nl. Alle collega's spreken de Nederlandse en Engelse taal.

 

De baliemedewerksters:


Diny Otter
Ik ben Diny Otter-Tuitert sinds 2007 werkzaam bij Mondhygiene Praktijk Deventer. Binnen de praktijk ben ik zowel telefoniste als administratieve duizendpoot. Dit doe ik met heel veel enthousiasme, geduld, toewijding en zorgvuldigheid. Hierbij staat ten aller tijden de patiënt voorop.